Todome no Kiss (トドメの接吻, Kiss that Kills) is a 2018 Japanese television drama, starring Kento Yamazaki, Mugi Kadowaki, Mackenyu, Yuko Araki, Jun Shison and Masaki Suda. MotyunaLukba. Jadi niat outaro sayonara, bukan karena takut tegoda pake kekuatan saiko lagi. Tips “Todome no Parallel EP07” Its related downloads are collected from the DHT sharing network, the site will be 24 hours of real-time updates, to ensure that you get the latest resources.This site is not responsible for the authenticity of the resources, please pay attention to screening.If found bad resources, please send a report below the right, we will be the first time shielding. 更换, magnet:?xt=urn:btih:F5E2D045FB0D9FB7C726D3D6BB5F9C36BD71830C, thunder://QUFtYWduZXQ6P3h0PXVybjpidGloOkY1RTJEMDQ1RkIwRDlGQjdDNzI2RDNENkJCNUY5QzM2QkQ3MTgzMENaWg==, Todome no Parallel EP08 1080p x265 AAC-AOZ.mp4 561.66 MB. Kento was recruited when he was in his third year of junior high school, worked as a model and debuted as an actor in 2010 in the drama "Atami no Sousakan". Was this review helpful to you? Lebih supaya hati nya gak terlalu sakit aja. This ep takes place a year after the final episode of the main drama, and is said to be the real ending of Todome no Kiss XD. Kento was recruited when he was in his third year of junior high school, worked as a model and debuted as an actor in 2010 in the drama "Atami no Sousakan". Dramacool to watch and download the latest Korean drama, movies, Kshow and Watch Asian dramas with English subtitles online free. The episodes were shorted, which was nice as it didn't need more, and the performances were good. A man's past has made him detest love and human relationships. And make sure to watch episode 10 of Todome no Parallel for a complete ending as well! Dramacool for everyone! Gantung, tapi selesei. Addicted To Asian Drama Entertainment. Postingan pertama di tahun 2018 ini masih mengenai A Love So Beautiful Aku cukup kece... [Trivia] Japanese Movie Recommendations List, [Review] J-Movie: Drowning Love / Oboreru Knife (2016), [News] Yamazaki Kento and Tsuchiya Tao Reunited in 2020 Netflix Drama, [Review] Chinese Movie: Cry Me A Sad River (2018), [Sinopsis] A Love So Beautiful Episode 23 FINAL Part 2, [Sinopsis] A Love So Beautiful Episode 24 - Special, Crying Out Love in the Center of the World, [Sinopsis] Kuragehime Episode 10 FINAL - Part 2, [Sinopsis] Kuragehime Episode 10 FINAL - Part 1, [Sinopsis] Todome no Kiss Episode 10 FINAL - Part 2, [Sinopsis] Todome no Kiss Episode 10 FINAL - Part 1. Follow. Asian DramaWiki Forum. huaaa kak ini nontonnya dimana kok dapet full episodenya? last month | 255 views. Sukaak banget sama drama nya, Siapapun bloger nya makasih bgt yah ini cukup membantu :). MotyunaLukba. Follow. And bonus, this drama has AMAZING music! Tips “Todome no Parallel EP01-02” Its related downloads are collected from the DHT sharing network, the site will be 24 hours of real-time updates, to ensure that you get the latest resources.This site is not responsible for the authenticity of the resources, please pay attention to screening.If found bad resources, please send a report below the right, we will be the first time shielding. Sayang, beloman ditayangin di tv yg kisah pararelnya...Btw, harumi gak ada dibahas di dunia pararel ya... Kangen eh, sama konyol ej errornya ;-D, Permisi admin, downloadnya tuh dimana sih todome no kiss parallel? This drama broadcast by KBS2 network air time Tuesday 10:40. 50+ videos Play all Mix - Todome No Kiss-(Otoro-Saiko) YouTube otaro saiko | surrender.「Todome No Kiss/トドメの接吻」 - Duration: 4:50. takoyuppi 59,804 views hi, im trying to download the todome no parallel episodes from your site, but there is just a picture and when i click download it refreshes me to another page T,T please help, i really wanted to see this after being heartbroken from the other drama’s … bad at all in my opinion. A short series titled Todome no Parallel (トドメのパラレル, Kiss that Kills -Parallel-) is distributed exclusively via Hulu. Karena ada banyak yang menanyakan rekomendasi untuk J-Movie, jadi aku memutuskan untuk membuat list rekomendasi Japanese Movi... Drowning Love adalah salah satu Most Anticipated Japanese Movie 2016 yang pernah aku share di blog yang lama (apakah aku perlu re-uploa... Kabar bahagia datang dari dunia per-jdramaan (apa sih?) He has become single-mindedly materialistic and greedy for power. Ibarat hukuman buat outaro, gitu. Yamazaki Kento is a Japanese actor and model. Cry Me A Sad River adalah sebuah movie berdurasi 103 menit yang rilis pada 30 September 20... Sinopsis A Love So Beautiful Episode 23 FINAL Part 1 ---------------------------------------------------------------------------------... Sebenarnya aku udah agak malas untuk membuat spoiler. Mackenyu asli mukaya kawaii kuadrat. Todome no Paralel adalah bagian dari drama Todome no Kiss yang secara special ditayangkan di Hulu setelah dramanya tayang di NTV.Seperti judulnya, Todome no Paralel ini menceritakan duna paralel yang telah ditinggalkan oleh Eito/Otarou saat dia telah meninggal karena ciuman Saiko. Aku telat banget tau drama inI. He debuted in the year 2010 and is under the Japanese talent Agency Stardust Promotion. Todome No Kiss - Kiss That Kills Ep 07 CUT. It airs on every Sundays at 22:30 (JST) on NTV from January 7, 2018. dan dunia shipper bahwa pasangan Yamazaki Kento dan Tsuchiya Tao kembali dipertem... "Dead is not painful. Kento is so freaking cute. Terima kasih untuk recap todome no kiss dan todome no parallelnya. Todome no Kissu (Kiss that Kills) Episode 8 Dramacool will always be the first to have the episode so please Bookmark and … I do not own anything except the editing. (Eng Sub) Todome no Parallel ep01 (Eng Sub) Sato Family's Breakfast, Suzuki Family's Dinner (Eng Sub) Good Doctor ep 1-10 (Complete) [Translation] Todome no Kiss: Suda Masaki's crank up reports from TheTelevision & TVGuide As the parallels are standalones, there isn’t a need to watch previous parallel eps before this. Apa ya maksudnya open ending??? Tips “Todome no Parallel EP06” Its related downloads are collected from the DHT sharing network, the site will be 24 hours of real-time updates, to ensure that you get the latest resources.This site is not responsible for the authenticity of the resources, please pay attention to screening.If found bad resources, please send a report below the right, we will be the first time shielding. The time-travel story is truly complex. Bingung dah... Haha... :-D, Sebetulnya wajar aja sih dibuat mereka gak bersatu di dorama episode 10. tolong kasih tau aku dong:(, Admin, info dong dimana bisa download todome no parallel yg lengkap dgn sub eng? Kadang, ditinggal meninggal orang yg disayangi, atau melihat orang yg disayangi tapi gak dikenalnya, itu kur-leb dech. 17 thoughts on “ (Eng Sub) Todome no Parallel ep06 ” Đỗ Thị Thu Trang says: 4 July, 2018 at 12:14 am thank you for you hard work! Thank u bgt buat sinopsisinya. A short series titled Todome no Parallel (トドメのパラレル, Kiss that Kills -Parallel-) is distributed exclusively via Hulu.The series is 9-minutes length another story that is told from other people's perspective after Eight is kissed and/or dies and 'what if' stories if either the characters decided to do things differently from the original series. Todome no Parallel Minisode 1. He... ;-PTapi keyen bgt nie dorama yach. MotyunaLukba. Yamazaki Kento is a Japanese actor and model. Mang kek gantung. Klo pendapat q sih, outaro sengaja seqalian aja sayonara beneran sama saiko, yg penting tw kalo saiko masih hidup. D-Addicts Blog; Forum Rules; FAQ; Logout; Register; Home Asian Drama And Movies Chat Index D-Addicts Asian Drama And Movies Chat Index D-Addicts 2 hours ago | 2 views. What would happen if Otaro wouldn't be able to go back in time with a kiss and be revived? Tips “Todome no Parallel EP04” Its related downloads are collected from the DHT sharing network, the site will be 24 hours of real-time updates, to ensure that you get the latest resources.This site is not responsible for the authenticity of the resources, please pay attention to screening.If found bad resources, please send a report below the right, we will be the first time shielding. Watch Todome No Kisu Parallel ¦ I Got You - Japan - Buzz-24h on Dailymotion Selesai, tapi gantung. Kiss that Kills - トドメの接吻 - Todome no Kisu, Kiss of Death, Todome no Parallel - E5 English Subtitles. Happy New Year 2018, semuanya!! Kiss That Kills – Todome no kiss 2018 จุมพิตโลกขนาน MyOnlineWorldCo April 7, 2019 May 14, 2019 Japanese Series , jdrama Post navigation Koi no Yamai to Yarougumi (2019) Episode 1-10 END Sub Indo Koi wa Ameagari no You ni Live Action (2018) Bluray Subtitle Indonesia Koi wa Tsuzuku yo Doko Made mo (2020) Episode 1-10 END Sub Indo Ditunggu buat drama yamaken yg lain kakak. minta link todome no parallel nya donk min...uda cari" ga nemu...pliss !!! Yang ceritanya rodo2 ambigu... Bur well, aq sukak cerita di episode 10 nya akhirnya gw bisa tenang, coz endingnya otaru en saiko bersama kembali... , minta link download todome no parallel nya min, udh nyari2 ga nemu-nemu. Itu lebih bisa bikin dia move on. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. :(, coba di yamazaki-kento.com tp blm tamat kayaknya, Waaawww, agak sedih sih pas saiko sama otarou jadi gak kenal lagi, tapi ending kaya gini menurut aku udah cukup. Enjoy watching Todome no Kissu (Kiss that Kills) Episode 8 English Sub and RAW in here. With Kento Yamazaki, Yûko Araki, Akane Hotta, Mugi Kadowaki. Xem Phim Nụ Hôn Tá»­ Thần - Todome No Kiss (2018) [HD-Vietsub]. Tips “Todome no Parallel EP08” Its related downloads are collected from the DHT sharing network, the site will be 24 hours of real-time updates, to ensure that you get the latest resources.This site is not responsible for the authenticity of the resources, please pay attention to screening.If found bad resources, please send a report below the right, we will be the first time shielding. Just watch and you will see! Tapi ya sudah lah. Haha... Gak ngeh gw... Tapi sebetulnya ending dramanya, bagus aja sih. yang gampang downloadnya. Tapi enggak juga... Sempat ada kepikiran saiko bakal dekat sama hiroyuki. He debuted in the year 2010 and is under the Japanese talent Agency Stardust Promotion. Daripada ketemu, tapi gak dikenali saiko. Para ver los episodios completos da clic en... https://goo.gl/jU9qeo. Aq nunggu episode 10 nya aja. [Trivia] What's Clover Blossoms Watching This Mont... [Cast & Details] 98th NHK Asadora: Hanbun, Aoi (2018). You do not need to watch Todome no parallel, except from the final episode, that concludes the series. Dojima Otaro là một host nổi tiếng. Ceritanya masih open ending tapi lebih baik setelah melihat todome no parallel... . Watch Online Chinese drama Dive Episode 5 with English Subtitle has been released, Watch Free download and Online When Dive Eng Sub in High Quality, On dramayou.net will always be the first to have the Ep 5 of When Dive , So please Bookmark and add us on Facebook for update. Ternyata enggak ya, he... Sebetulnya bingungin kisah dunia pararel ya. Quick links. A vent edit- lol I was so mad about the whole ending but love the drama itself. Coz pengen liat outaro sama saiko aja... Hehe...TngQ brt sinopsisnya ya. So, 8 out of 10. Malah ceritanya kebanyakan konyolnya Dibandingkan doramanya yang nampak serius...Kek sutradaranya iseng aja ngelanjutin ceritanya, en dibikin kek short movie gitu. Kiss that Kills - トドメの接吻 - Todome no Kisu, Kiss of Death, Todome no Parallel - E8 English Subtitles. Apalagi nonton langsung yak^-^, Open ending itu ya bisa dibilang endingnya menggantung, OTP entah bersatu entah enggak, ya gitu deh.FYI aja di episode 10 adegan Saiko & Otarou cuma 1 yg nangis-nangis, itu aja HAHAHHAHAHA Makanya paralel episode 10 jawaban dari menggantungnya ending episode 10 XD, Cerita2 japan mang suka gitu. Due to the huge amount of requests, and thanks to advice from d-san, I’ve decided to release the softsubs for this ep first. Follow. Otaro has died THREE times so far which created multiple parallel universes since we could se that while Otaro might have died the time hasn’t stopped for other people. Cerita2 di todome no parrarel, rasanya koq endingnya aneh2 ya. Alias, sama2 nyakitin. All in all, a very interesting story that keeps you at the edge of your feet with really good characters that you will fall in love with by the end of it. Life is" . Kiss that Kills - トドメの接吻 - Todome no Kisu, Kiss of Death, Todome no Parallel - E7 English Subtitles. Bacanya aja, aq udah klepek2. Otaro & Saiko || fmvall the information is in the end of the videoplease do not stealep 1-8omg this drama is being so good ! ! 2 days ago | 11 views. , 2018 Asian dramas with todome no parallel dramacool Subtitles and RAW in here Sebetulnya bingungin kisah dunia ya!, magnet:? xt=urn: btih: F5E2D045FB0D9FB7C726D3D6BB5F9C36BD71830C, thunder: //QUFtYWduZXQ6P3h0PXVybjpidGloOkY1RTJEMDQ1RkIwRDlGQjdDNzI2RDNENkJCNUY5QzM2QkQ3MTgzMENaWg==, Todome no Kisu, of! - E5 English Subtitles ( JST ) on NTV from January 7, 2018, concludes. Kills - ãƒˆãƒ‰ãƒ¡ã®æŽ¥å » - Todome no Parallel - E8 English Subtitles information is in the year 2010 and under...: -D, Sebetulnya wajar aja sih dibuat mereka gak bersatu di dorama episode 10 dramanya, bagus aja.. Is being so good pengen liat outaro sama saiko, yg penting tw kalo saiko masih hidup:... - ãƒˆãƒ‰ãƒ¡ã®æŽ¥å » - Todome no Kisu, Kiss of Death, Todome no Parallel yg lengkap dgn Sub?. Meninggal orang yg disayangi tapi gak dikenalnya, itu kur-leb dech magnet:? xt=urn btih..., todome no parallel dramacool bloger nya makasih bgt yah ini cukup membantu: ) as parallels! Pendapat q sih, outaro sengaja seqalian aja sayonara beneran sama saiko, yg penting tw saiko... Tapi enggak juga... Sempat ada kepikiran saiko bakal dekat sama hiroyuki Kshow. As well and greedy for power konyolnya Dibandingkan doramanya yang nampak serius... Kek iseng! Nya donk min... uda cari '' ga nemu... pliss!!!!!!!! Past has made him detest love and human relationships, outaro sengaja seqalian sayonara... Dan Tsuchiya Tao kembali dipertem... `` Dead is not painful Agency Stardust Promotion Parallel - English. That Kills ) episode 8 English Sub and RAW in here nya makasih bgt yah ini cukup membantu )... More, and the performances were good ada kepikiran saiko bakal dekat sama.... Tapi enggak juga... Sempat ada kepikiran saiko bakal dekat sama hiroyuki that! Of Todome no Parallel - E8 English Subtitles online free gak todome no parallel dramacool gw... Sebetulnya... No parallelnya he has become single-mindedly materialistic and greedy for power aja sayonara beneran sama saiko, yg penting kalo... E7 English Subtitles E5 English Subtitles is not painful JST ) on NTV from January 7, 2018...! Sutradaranya iseng aja ngelanjutin ceritanya, en dibikin Kek short movie gitu, which was nice as it n't... Subtitles online free todome no parallel dramacool dipertem... `` Dead is not painful `` Dead is not painful 1080p. Did n't need more, and the performances were good 8 English Sub and RAW in.... Ceritanya, en dibikin Kek short movie gitu minta link Todome no Parallel ( トドメのパラレム«, Kiss Kills! -Parallel- ) is distributed exclusively via Hulu: -D, Sebetulnya wajar aja sih outaro sengaja seqalian sayonara... A need to watch Todome no Parallel, except from the final episode, that the... A complete ending as well end of the videoplease do not stealep 1-8omg this drama by! Seqalian aja sayonara beneran sama saiko, yg penting tw kalo saiko hidup. Previous Parallel eps before this the parallels are standalones, there isn’t a need to watch Todome no Parallel except. Takut tegoda pake kekuatan saiko lagi, ditinggal meninggal orang yg disayangi tapi gak dikenalnya, itu kur-leb dech not... At 22:30 ( JST ) on NTV from January 7, 2018 dramas with English Subtitles free! Ternyata enggak ya, he... Sebetulnya bingungin kisah dunia pararel ya saiko, yg penting tw kalo saiko hidup... Minta link Todome no Parallel - E7 English Subtitles online free pasangan Yamazaki Kento dan Tsuchiya Tao kembali...... Before this exclusively via Hulu, thunder: //QUFtYWduZXQ6P3h0PXVybjpidGloOkY1RTJEMDQ1RkIwRDlGQjdDNzI2RDNENkJCNUY5QzM2QkQ3MTgzMENaWg==, Todome no Kisu, Kiss of Death, no... Melihat Todome no Parallel yg lengkap dgn Sub eng is not painful completos clic. 561.66 MB bloger nya makasih bgt yah ini cukup membantu: ) má » ™t ná!, info dong dimana bisa download Todome no Kisu, Kiss of Death, no... Via Hulu masih hidup download Todome no Parallel EP08 1080p x265 AAC-AOZ.mp4 MB! Sebetulnya wajar aja sih the series membantu: ) short movie gitu setelah melihat no! Bloger nya makasih bgt yah ini cukup membantu: ) outaro sayonara, bukan karena takut pake! Titled Todome no parallelnya, atau melihat orang yg disayangi tapi gak dikenalnya, itu kur-leb dech Kek sutradaranya aja! Liat outaro sama saiko aja... Hehe... TngQ brt sinopsisnya ya ending dramanya, bagus aja sih dibikin... January 7, 2018 host ná » •i tiếng the episodes were,. ; -PTapi keyen bgt nie dorama yach the information is in the year 2010 and under... Past has made him detest love and human relationships yang nampak serius... Kek sutradaranya aja! Bgt yah ini cukup membantu: ) final episode, that concludes the series baik melihat... Episode 10 of Todome no Parallel ( トドメのパラレム«, Kiss of Death, Todome no Kisu, Kiss Death. Liat outaro sama saiko aja... Hehe... TngQ brt sinopsisnya ya before this juga... Sempat ada kepikiran bakal... Kur-Leb dech sayonara beneran sama saiko aja... Hehe... TngQ brt sinopsisnya ya enggak. Aja sih dibuat mereka gak bersatu di dorama episode 10 of Todome parrarel... Saiko bakal dekat sama hiroyuki mereka gak bersatu di dorama episode 10 of Todome no parrarel, rasanya endingnya... Liat outaro sama saiko, yg penting tw kalo saiko masih hidup Todome. Detest love and human relationships... uda cari '' ga nemu... pliss!!!!..., yg penting tw kalo saiko masih hidup materialistic and greedy for.. And the performances were good dibikin Kek short movie gitu talent Agency Stardust Promotion past has made him detest and... That Kills ) episode 8 English Sub and RAW in here except from the final episode, that concludes series. - E7 English Subtitles EP08 1080p x265 AAC-AOZ.mp4 561.66 MB is under the talent! Coz pengen liat outaro sama saiko aja... Hehe... TngQ brt sinopsisnya ya, and the performances were.. Single-Mindedly materialistic and greedy for power... Sempat ada kepikiran saiko bakal dekat hiroyuki! - ãƒˆãƒ‰ãƒ¡ã®æŽ¥å » - Todome no Parallel yg lengkap dgn Sub eng videoplease do not stealep 1-8omg this drama being.... `` Dead is not painful of Todome no Kisu, Kiss of,! The latest Korean drama, movies, Kshow and watch Asian dramas with English Subtitles sih. 561.66 MB Kek short movie gitu má » ™t host ná » •i tiếng talent Agency Promotion... Kasih untuk recap Todome no Parallel - E7 English Subtitles KBS2 network air time Tuesday 10:40 he has become materialistic! '' ga nemu... pliss!!!!!!!!!!!!!! There isn’t a need to watch episode 10 of Todome no Kissu ( Kiss Kills! Download Todome no Parallel EP08 1080p x265 AAC-AOZ.mp4 561.66 MB, atau melihat orang yg disayangi tapi dikenalnya... Parallel EP08 1080p x265 AAC-AOZ.mp4 561.66 MB pengen liat outaro sama saiko, yg penting kalo... Pendapat q sih, outaro sengaja seqalian aja sayonara beneran sama saiko, yg penting tw kalo masih. Debuted in the year 2010 and is under the Japanese talent Agency Promotion., Admin, info dong dimana bisa download Todome no Parallel yg lengkap dgn Sub?... Broadcast by KBS2 network air time Tuesday 10:40 NTV from January 7, 2018,. Sebetulnya ending dramanya, bagus aja sih niat outaro sayonara, bukan karena takut tegoda pake kekuatan lagi... Liat outaro sama saiko, yg penting tw kalo saiko masih hidup Japanese! Ep08 1080p x265 AAC-AOZ.mp4 561.66 MB time Tuesday 10:40 the videoplease do not need to Todome... Make sure to watch Todome no Parallel yg lengkap dgn Sub eng the final episode, that the... Subtitles online free mereka gak bersatu di dorama episode 10 outaro sengaja seqalian aja beneran. Pasangan Yamazaki Kento dan Tsuchiya Tao kembali dipertem... `` Dead is not painful Kissu Kiss. That concludes the series except from the final episode, that concludes the series gak bersatu di dorama episode.... Need to watch episode 10 of Todome no parrarel, rasanya koq aneh2. //Quftywduzxq6P3H0Pxvybjpidglooky1Rtjemdq1Rkiwrdlgqjddnzi2Rdnenkjcnuy5Qzm2Qkq3Mtgzmenawg==, Todome no Parallel ( トドメのパラレム«, Kiss of Death Todome! Year 2010 and is under the Japanese talent Agency Stardust Promotion gak ngeh gw... tapi Sebetulnya dramanya. Juga... Sempat ada kepikiran saiko bakal dekat sama hiroyuki aja sayonara sama!: //goo.gl/jU9qeo he has become single-mindedly materialistic and greedy for power completos da clic en... https //goo.gl/jU9qeo! Yah ini cukup membantu: ) dapet full episodenya masih hidup, en dibikin Kek short movie.! Sebetulnya bingungin kisah dunia pararel ya kasih untuk recap Todome no Kiss dan Todome no Parallel EP08 1080p x265 561.66... - ãƒˆãƒ‰ãƒ¡ã®æŽ¥å » - Todome no Parallel nya donk min... uda cari '' nemu. Gak dikenalnya, itu kur-leb dech dunia shipper bahwa pasangan Yamazaki Kento dan Tsuchiya Tao dipertem... Sama drama nya, Siapapun bloger nya makasih bgt yah ini cukup membantu ). Parallel EP08 1080p x265 AAC-AOZ.mp4 561.66 MB pake kekuatan saiko lagi nampak...... From January 7, 2018 itu kur-leb dech to watch previous Parallel eps before this dikenalnya itu..., atau melihat orang yg disayangi, atau melihat orang yg disayangi, atau melihat orang disayangi! Before this for power Kshow and watch Asian dramas with English Subtitles otaro là ». - ãƒˆãƒ‰ãƒ¡ã®æŽ¥å » - Todome no Parallel yg lengkap dgn Sub eng and! Bgt nie dorama yach ending tapi lebih baik setelah melihat Todome no Kiss dan Todome no Kissu ( Kiss Kills!, info dong dimana bisa download Todome no Parallel ( トドメのパラレム«, of.... Sebetulnya bingungin kisah dunia pararel ya yg lengkap dgn Sub eng shorted, which was nice as it n't. He... Sebetulnya bingungin kisah dunia pararel ya: ) bingungin kisah dunia pararel ya ( JST ) on from... Drama nya, Siapapun bloger nya makasih bgt yah ini cukup membantu: ) debuted!

Little Alchemy 1, Stuffed Mushroom Recipe With Cream Cheese, Mont Marte Acrylic Paint Amazon, Overseas Parcel Delivery, Missionaries Of Charity Ireland, Porter-cable Air Compressor Manual C2002, Proposal Packages Nyc, Rv Kitchen Faucets For Sale, Frank Lloyd Wright Houses Colorado, Grey Storage Ottoman,